ANKARA / ALTINDAĞ - Şehit Osman Evsahibioğlu Ortaokulu

Şehit Osman Evsahibioğlu Ortaokulu

Adres
BAŞPINAR MAH. 1059 SK. ŞEHIT OSMAN EVSAHIBIOĞLU ORTAOKULU BLOK NO 2 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanuna ve Türk Milli Eğitimi’nin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine büyük ufuklar çizen, araştırmacı, sorgulayıcı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, ekip çalışmasına yatkın, başarılı bireyler yetiştirmektir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
08:30-14.30
DOĞALGAZ
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
391,393,395 nolu Ego Otobüsleri ile okula ulaşım sağlanabilir. Okulu yakın Otobüs Durak numarası 30978-Doğantepe Hareket Noktasıdır.